Open top menu
GripMaster

GripMaster

GripMaster medium tension

GripMaster medium tension

E un lucru ÅŸtiut ÅŸi demonstrat: pentru chitariÅŸti e destul de greu să-ÅŸi Å£ină degetele în loc :) Ce e de făcut totuÅŸi atunci când nu ai o chitară la îndemână pentru a-Å£i păstra “tonusul”?

Când eram în liceu obişnuiam să bat cu vârfurile degetelor în banca, ca pielea să mi se întărească mai repede şi să simt că fac ceva, orice în timpul cât eram departe de chitară.

Mai târziu, în FranÅ£a, am descoperit un instrument creat special pentru “antrenamentul” degetelor, al încheieturii ÅŸi antebraÅ£ului: se numeÅŸte GripMaster ÅŸi este folosit de ani buni de muzicienii din afară, dar ÅŸi de către sportivii care au nevoie de flexibilitate ÅŸi rezistenţă sporită a extremităţilor.

Grip Master e compus din patru segmente individuale puse pe arcuri, unul pentru fiecare deget. Celălalt capăt al grip-ului este conceput ergonomic şi învelit în cauciuc, astfel încât să-l poţi ţine comod în palmă. În această zonă sunt montate trei arcuri, destinate exerciţiilor pentru toate degetele simultan.

Tensiunea ce se creează atunci între palmă şi degete contribuie la sporirea mobilităţii mâinii şi a încheieturii. Coordonarea dintre degete şi flexibilitatea antebraţului sunt şi ele dezvoltate prin exerciţiile cu GripMaster.

Produsul vine în cinci variante, în funcţie de tensiune: XX Light (verde), X Light (galben), Light (albastru), Medium (roşu) şi Heavy (negru).

Nu l-am văzut în magazinele de muzică din România, însă l-am găsit pentru comandă online pe eSound.ro: cel roşu (tensiune medie), de exemplu, costă 56 ron. Click aici pentru a comanda.

Vezi şi: Exerciţii cu Grip Master

Muschii mainii

Muschii mainii

Alec
Written by Alec

Chitarist, compozitor, profesor de chitara, vizionar. Dependent de muzica.

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<