Open top menu
Concurs: Câştigă o pedală Digitech HotHead!

Concurs: Câştigă o pedală Digitech HotHead!

Suntem gata pentru primul nostru concurs!!! Ne-am gândit la un concurs care să-ţi pună imaginaţia şi cultura muzicală la contribuţie, să îţi ofere posibilitatea să te exprimi… şi să te alegi cu o “verigă” foarte utilă în drumul spre sound-ul pe care îl visezi.

Premiul este oferit de magazinul online eSound.ro – este vorba despre o pedală de distors Digitech Hot Head, care abia aşteaptă să-şi găsească locul în rig-ul tău!

Ce trebuie să faci:


  1. Lasă un comentariu la această postare – cu numele tău real şi o adresă de e-mail validă – şi spune-ne care este piesa ta preferată la chitară şi de ce.
  2. Dă LIKE paginii Lectii-de-chitara pe Facebook.
  3. Dă LIKE paginii eSound pe Facebook.

Atenţie! Vor fi luate în considerare pentru concurs doar răspunsurile date la această postare şi care conţin date (nume şi adresă de e-mail) valide! Nu sunt permise mai multe comentarii de pe acelaşi IP. Participarea este validată doar dacă ai dat LIKE celor două pagini de pe Facebook şi numele tău se regăseşte în lista de “People who like this”. Dacă nu ai încă un profil pe Facebook, ţi-l poţi creea gratuit în câteva minute.

Autorul celui mai bun/complet comentariu va lua acasă premiul. Câştigătorul va fi desemnat pe 18 octombrie 2010.

Mult succes!

Un concurs realizat cu sprijinul eSound.ro

Alec
Written by Alec

Chitarist, compozitor, profesor de chitara, vizionar. Dependent de muzica.