Open top menu
Câştigă o invitaţie la Steve Vai + un CD!

Câştigă o invitaţie la Steve Vai + un CD!

Îţi doreşti să-l vezi pe Steve Vai în concert la Sala Polivalentă? Ei bine, atunci ai ajuns la locul potrivit: ai şansa să câştigi chiar acum o invitaţie la show-ul celebrului chitarist şi cel mai recent album al său, “Where The Other Wild Things Are”.

Tot ce trebuie să faci este să laşi un comentariu la această postare, răspunzând la întrebarea: Cine a fost primul profesor de chitară al lui Steve Vai?

Comentariul trebuie să conţină numele tău complet şi o adresă de e-mail validă. Nu sunt permise mai multe comentarii de pe acelaşi IP.

Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi pe 6 decembrie 2010.

Steve Vai va cânta pentru a treia oară în România pe 8 decembrie 2010, în cadrul Festivalului Music Contaminations. El va fi acompaniat de Evolution Tempo Orchestra, sub bagheta lui George Natsis, iar în deschiderea show-ului său vor cânta Proconsul, George Baicea Band şi Magnetofono.

Where The Other Wild Things Are” este cea mai recentă apariţie discografică semnată Steve Vai, distribuită în România de A & A Records. Discul conţine 12 piese interpretate live în cadrul concertului din Minneapolis, din timpul turneului mondial “Sound Theories” – exact acele cântece care nu au fost cuprinse pe LP-ul precedent, “Where The Wild Things Are”, dar apăreau pe DVD.

Premiile sunt oferite de A & A Records şi InMusica Events


Alec
Written by Alec

Chitarist, compozitor, profesor de chitara, vizionar. Dependent de muzica.