Open top menu
Steve Vai, inspiraţie şi succes

Steve Vai, inspiraţie şi succes

Zilele trecute am zărit pe pagina de Facebook a lui Fernando Drăgănici (care îl va acompania pe Steve Vai la clape în concertul din 8 decembrie) un link spre un video cu maestrul, în care acesta explică succint şi motivant cum se construieşte o mentalitate de succes. M-am gândit să vă arăt şi vouă acest clip realizat de Guitar Center, pentru că este cu adevărat inspiraţional.

Despre Vai se ştie că e un perfecţionist, dar şi un artist înclinat spre meditaţie – aceste lucruri se simt şi în discursul lui. El încurajează tinerii muzicieni să-şi vizualizeze scopul, să vadă imaginea de ansamblu înainte de-a insista pe detalii şi să nu piardă niciodată din vedere drumul spre visul lor.

Până îl vom asculta live la Bucureşti, să-l urmărim împreună pe Steve Vai vorbind despre succes şi interpretând câteva fragmente muzicale:

Steve Vai va concerta în România pe 8 decembrie 2010, la Sala Polivalentă, în cadrul Festivalului Music Contaminations – EcoFest. Va fi acompaniat de Evolution Tempo Orchestra şi muzicieni români atent selectaţi, printre care se numără Călin Grigoriu (chitară) şi Fernando Drăgănici (clape). Biletele pentru show-ul Steve Vai au preţuri cuprinse între 40 şi 190 lei şi pot fi achiziţionate de pe Eventim şi MyTicket.

Alec
Written by Alec

Chitarist, compozitor, profesor de chitara, vizionar. Dependent de muzica.

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<