Open top menu
Fender G-DEC 3 Thirty în ediţie specială

Fender G-DEC 3 Thirty în ediţie specială

Fericiţi cei prezenti la NAMM 2011, la câte chitare  noi-nouţe şi accesorii proaspăt lansate s-au prezentat pe acolo! E de ajuns să urmăresc site-urile străine de ştiri ca să-mi promit că anul viitor nu voi mai lipsi de la eveniment şi nu voi rata nicio lansare.

Din multitudinea de amplificatoare prezentate la NAMM, pentru astăzi l-am ales pe micul, dar foarte utilul amplificator Fender G-DEC 3 Thirty Special Edition. Îmi dau seama că foarte mulţi dintre voi, mai ales la început sau în situaţiile în care sunteţi forţaţi să repetaţi în spaţii mici, căutaţi un amp care să sune OK şi la un volum mic, preferabil cu multe preset-uri şi, în mod ideal, “conectat” la posibiltăţile erei digitale.

Fender G-DEC 3 Thirty a fost gândit exact aşa: efecte digitale, conectivitate prin USB, posibilitatea de-a stoca şi reda fişiere WAV sau Mp3 (pentru a cânta direct pe backing tracks), compatibilitate cu programul Fender FUSE™ (prezent şi pe modelele din seria Mustang) şi, cel mai important, 100 de preset-uri de ton din care poţi alege. Cei 30 Waţi ai lui G-DEC 3 Thirty sunt mai mult decât suficienţi pentru un amplificator de repetiţii, iar preset-urile te vor ajuta dacă eşti pe grabă sau dacă eşti încă la început şi nu ţi-ai definit prea clar stilul.

Fender G-DEC 3 Thirty Blues

Fender G-DEC 3 Thirty Blues

Noutatea ediţiei speciale prezentate la NAMM 2011 este că G-DEC 3 Thirty vine acum în trei modele cu personalitate distinctă, concepute pentru chitariştii devotaţi unui anume gen: Blues, Metal sau Country.

Pe lângă faptul că aspectul fiecărui model a fost modificat astfel încât să se potrivească gusturilor unui bluesman, metalist şi respectiv nostalgic country, fiecare amplificator este însoţit de backing track-uri potrivite genului şi de loop-uri de tobe peste care chitariştii îşi pot exersa măiestria în improvizaţie. E important de precizat că backing track-urile vin la calitate CD şi au fost înregistrate în original de artişti de marcă ai fiecărui gen.

Fender G-DEC 3 Thirty Metal

Fender G-DEC 3 Thirty Metal

Nu se cunoaşte încă preţul de raft al amplificatorului G-DEC 3 Thirty Special Edition, dar ce vă pot spune orientativ este că modelul standard costă 1495 ron la GuitarShop.

Alec
Written by Alec

Chitarist, compozitor, profesor de chitara, vizionar. Dependent de muzica.

3 Comment responses

 1. Avatar
  January 21, 2011

  Aoleu ce sculă, şi aoleu ce bani :)
  Mdeah. Un alt vis. Cine ştie, poate devine realitate cândva :)

 2. Avatar
  January 22, 2011

  Dream out loud – si cine stie, poate se va intampla :D

 3. Avatar
  January 22, 2011

  @Alec

  Cred ca orice chitarist ar fii mai mult decat bucuros sa aiba un asemenea amplificator ,,pe langa casa lui”.E foarte bun pentru repetitie,si…nici pretul nu e foarte exagerat :-”

  Iti urez succes si sa ne auzim cu bine!

  Te-am salutat!

  oZz

<