Open top menu
Analog Sound Pedal Shootout

Analog Sound Pedal Shootout

Pe 26 aprilie am participat la un eveniment foarte interesant organizat de Gabriel Tudoran (Analog Sound): am putut testa alături de mai mulţi colegi de breaslă, într-o atmosferă prietenoasă de sală de repetiţie, pedalele analog pentru chitară pe care Gabriel le creează şi care reuşesc să contureze un sound foarte reuşit.

Încet, dar sigur, Analog Sound devine un brand printre iubitorii de pedale unicat, printre cei care-şi doresc să sune altfel şi îşi propun ca rig-ul lor să conţină mereu ceva surprinzător, greu de imitat. După cum poate ştii, două “scule” analogice nu sună niciodată la fel – şi tocmai asta e frumuseţea.

Căldura cu care un De De-delay îţi îmbogăţeşte sound-ul nu va veni niciodată de pe rafturile magazinelor; o nebunie atât de specifică precum The RePeter nu e pentru oricine, dar poate pune în valoare într-un mod foarte original nişte riff-uri învăluitoare.

O pedală ce conferă tonului bogăţie, densitate şi totodată răspunde perfect la dinamica atingerii tale este PSH Tone Core (aceasta mi-a plăcut în mod deosebit), iar un accesoriu precum Psycho Chorus te trimite pe dată într-o stare dreamy.

Pentru riff-uri funky şi pasaje de chitară ritmică ce sună fluid şi viu îţi recomand Lil’ Quack, un Auto-wah “mic şi rău” ce te va surprinde şi te va inspira deopotrivă.

Mai multe fotografii de la eveniment găseşti pe site-ul Analog Sound.

Ideea este că pot vorbi până mâine despre sound-ul acestor pedale şi despre cât de bine e pe echipament analog :) dar asta nu se compară cu a le auzi pe viu.

Tocmai aceasta a fost şi ideea evenimentului: să poţi testa pedalele într-un mediu propice, să încerci diferite setup-uri, să schimbi o vorbă cu master mind-ul din  spatele lor, să descoperi ce ţi se potriveşte şi care e ingredientul lipsă de care avea nevoie tonul chitarei tale pentru a te reprezenta 100%.

Pe la minutul 3:50 mă puteţi vedea încercând câteva pedale Analog Sound :D

Alec
Written by Alec

Chitarist, compozitor, profesor de chitara, vizionar. Dependent de muzica.

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<