Open top menu
Concurs: Câştigă un amplificator Fender Frontman 15R!

Concurs: Câştigă un amplificator Fender Frontman 15R!

Dacă ultimul concurs ţi-a oferit şansa să câştigi o chitară electrică, acum urmează un accesoriu indispensabil pentru acest tip de instrument: amplificatorul.

Premiul pe care-l oferim în luna mai prin amabilitatea GuitarShop.ro are o semnificaţie specială, personală: Fender Frontman 15R a fost primul model de amplificator pe care am cântat vreodată şi îmi aduce aminte de vremurile când sunetele chitarei erau un univers nedescoperit încă, dar atât de irezistibil pentru mine.

Ce trebuie să faci pentru a câştiga un amplificator Fender Frontman 15R, aşadar?

E foarte simplu:

  1. Dă LIKE pe Facebook paginilor GuitarShop şi Lectii-de-chitara
  2. Lasă un comentariu la această postare (cu numele tău complet şi o adresă de e-mail validă) în care să ne spui de ce îţi doreşti amplificatorul.

Important! Vor fi luate în considerare pentru concurs doar răspunsurile date la această postare şi care conţin date (nume şi adresă de e-mail) valide! Nu sunt permise mai multe comentarii de pe acelaşi IP. Participarea este validată doar dacă ai dat LIKE paginilor GuitarShop şi Lectii-de-chitara pe Facebook. Nu este necesar să cumperi nimic de pe site pentru a participa la acest concurs; adresa ta de e-mail nu va fi folosită în alte scopuri decât cele de comunicare legate strict de concurs.

Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi pe 9 iunie.

Despre Fender Frontman 15R

Fender Frontman 15R

Amplificatorul Fender Frontman 15R are o putere de 15W şi este în primul rând un amplificator de studiu, care te va ajuta să faci primii paşi în lumea chitarei, să-ţi conturezi sound-ul şi

tehnicile, însoţindu-te mai apoi la repetiţii pe măsură ce avansezi.

Are două canale (Normal şi Drive), o intrare auxiliară pentru CD, iPod sau drum machine (ca să poţi cânta peste backing track-uri/negative), ieşire de căşti pentru a putea repeta fără grija vecinilor şi un EQ încorporat cu ajutorul căruia poţi controla frecvenţele înalte, medii şi joase, conturându-ţi astfel tonul. De asemenea, poţi controla gain-ul, drive-ul şi fireşte volumul prin potenţiometre separate.

Fender Frontman 15R are şi un reverb încorporat, ce-ţi va face sound-ul mult mai cristalin şi “spaţial”. Poţi citi o recenzie completă pentru acest model de amplificator pe blogul meu în limba engleză, Guitaristic.net.

Un concurs organizat cu sprijinul GuitarShop.ro

Alec
Written by Alec

Chitarist, compozitor, profesor de chitara, vizionar. Dependent de muzica.