Open top menu

Abonare

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele articole de pe Lecţii-de-chitară.ro, abonează-te şi le vei primi automat prin RSS sau e-mail. Este un serviciu 100% gratuit şi ne face plăcere să te ţinem “conectat/ă” la tot ce se întâmplă interesant în universul chitarei.

Abonează-te prin RSS

Te poţi abona la Lecţii-de-chitară.ro folosind un cititor RSS – click aici.

Ce înseamnă “RSS”?

Feedurile permit livrarea de continut aproape instant (cu o ora decalaj maxim – din cauza unui eventual cache), unei aplicatii online sau instalate pe calculator. Continutul poate fi de forma text, poze, film, etc al unui blog, podcast sau al unui site de stiri.

Cum adica livare de continut? Un fel de newsletter, dar mai destept, in timp real. Daca eu scriu ceva nou, un post pe blog, in cel mai scurt timp vei primi in programul folosit pentru citirea feedurilor un rezumat (sau textul intreg, depinde de setarile fiecarui feed-reader sau exportator de feed). La fel si in cazul site-urilor de stiri, cand apare un articol nou il primesti in reader. Siteurile care distribuie feed notifica la fiecare material nou publicat toti abonatii.

- mai multe detalii aici -

Abonează-te prin e-mail

Dacă alegi această variantă de abonare, vei primi zilnic ultimele posturi adăugate pe blog, printr-un e-mail. Pentru aceasta trebuie să introduci adresa ta de e-mail în următorul câmp, iar apoi să dai click pe link-ul de activare (îl vei primi în maxim câteva minute de la abonare):

PS: Echipa Lecţii-de-chitară.ro nu va folosi adresa ta pentru spam, nu o face publică şi nici nu o va vinde vreunor spammeri. Singurele comunicate pe care le primi de la noi vor fi despre muzică, tehnici de chitară, evenimente/concerte dedicate chitariştilor şi alte informaţii utile pentru tine ca muzician.

Iată câţi chitarişti/oameni pasionaţi de muzică s-au abonat până acum:

10 Comment responses

 1. Avatar
  October 23, 2015

  Buna ziua,
  Caut un profesor de chitara pentru baietelul meu. Alin are 11 ani si isi doreste foarte mult sa invete sa cante la chitara. A primit o chitara de curand si acum suntem in cautarea unui profesor. Ma puteti ajuta cu vreun sfat?

  multumesc,
  Felicia

 2. Avatar
  October 25, 2015

  Buna ziua,
  Trimiteti un e-mail la adresa alec@lectii-de-chitara.ro Astfel putem discuta toate detaliile.
  De asemenea ma puteti suna la numarul 0720599304.

  Spor si bucurie!

 3. Avatar
  October 17, 2016

  Buna ziua,
  incercam sa facem cadou unui coleg de serviciu niste lectii de chitara. El canta la chitara electrica si e deja destul de avansat. Imi puteti da va rog niste detalii: am putea sa ii achitam numai cateva lectii de chitara sau trebuie sa ii facem un abonament? Ne puteti da si niste detalii referitoare la preturi?

  Va multumesc anticipat,
  Andreea M.

 4. Avatar
  March 31, 2017

  Buna ziua,
  Spuneti-mi, va rog, lectii de chitara bass nu oferiti? Imi puteti da un link, ceva care sa ma indrume spre astfel de lectii? Va multumesc

<