Open top menu
Apogee Jam

Apogee Jam

Lucrurile se mişcă rapid în lumea digitală şi nu va trece mult până vom putea ieşi la un jam session la iarbă verde cu chitarele electrice fără grija amplificatoarelor :)

Pe sistemul “cântă oriunde şi oricând”, interfeţele audio pentru iPhone şi iPad au reuşit să cucerească tinerii instrumentişti de pretutindeni.

Dacă acum ceva vreme îţi povesteam despre emulatorul AmpliTube pentru iPhone şi iPad, a venit vremea să vorbim despre proaspăt lansatul Apogee JAM.

Apogee JAM este, după cum am aflat de pe blogul AvAudioSys, “o intrare de chitară de calitate pentru iPad, iPhone, iPod touch şi Mac. Pentru că beneficiază de tehnologia PureDIGITAL, JAM ajută muzicienii să studieze şi să înregistreze folosindu-se de cele mai tari tonuri de amplificatoare şi efecte din soft-ul GarageBand pe iPad2 şi pe Mac. Nu e nevoie să instalezi nimic, JAM face parte din generaţia plug and play.”

Apogee JAM


Micul, dar utilul Apogee JAM îşi propune să devină dispozitivul “standard” de conectare la gadget-urile Apple, fiind creat special pentru muzicienii care-şi doresc o interfaţă portabilă, compactă şi de calitate. Fireşte, intrarea de instrument are un preamplificator cu Gain de până la 40db.

Apogee JAM va fi disponibil cât de curând şi în România, la preţul de 380 ron. Până atunci, poate fi comandat pe site-ul AvAudioSys sau la numărul de telefon 021 4048306.

Ce părere ai despre această interfaţă audio pentru chitară?

Alec
Written by Alec

Chitarist, compozitor, profesor de chitara, vizionar. Dependent de muzica.

1 Comment responses

  1. Avatar
    March 28, 2011

    Abia astept sa o aduca AV Audio SYS. Am facut deja comanda. Am un Amplitube iRig cu care m-am jucat in Garage Band pentru iPad, si vreau sa zic ca e cel mai tare soft.

    e un looper pe steroizi ! si combinat cu interfata asta, e un tool destul de puternic.

<