Open top menu
S-a deschis Guitar Shop Cluj!

S-a deschis Guitar Shop Cluj!

Începând din 17 iunie, te poţi bucura de noul magazin Guitar Shop din Cluj Napoca, noul loc de întâlnire al chitariştilor transilvăneni şi cel mai mare magazin de muzică din această zonă.

Guitar Shop este situat în centrul oraşului, pe Strada Petru Maior nr. 9, vis-a-vis de Primărie şi de Casa de Cultură a Studenţilor.

Magazinul găzduieşte pe o suprafaţă de 140 mp instrumente de renume care au făcut istoria muzicii rock: Fender, Gibson, Gretsch, Jackson, Charvel, Ovation, Dean, Epiphone, Dunlop, Meinl, Vic Firth.

Profitând de un spaţiu generos şi aerisit, magazinul îşi propune să devină un adevărat loc de întâlnire al chitariştilor din zonă, cu întruniri periodice, workshop-uri, jam-session-uri şi lecţii gratuite.

Discount de deschidere: 15 % la toate instrumentele Fender, Jackson, Squier,Grestch, Ovation, Digitech, Meinl, pana la data de 30 iunie.


Foto: Andrei Zărnoveanu (GuitarShop.ro)

Alec
Written by Alec

Chitarist, compozitor, profesor de chitara, vizionar. Dependent de muzica.

12 Comment responses

  1. Avatar
    June 21, 2011

    am o intrebare legata de concursul al carui premiu este o chitara fender. . .Daca am dat like pe cele doua pagini dupa ce am lasat comentariul cu numele si mail ul, se accepta? si daca numele de la facebook e altul decat cel care l am lasat in comentariu lafel, se accepta?. . .Multumesc anticipat

  2. Avatar
    June 21, 2011

    Salutare, nu conteaza in ce ordine urmezi pasii concursului cata vreme dai LIKE celor doua pagini si noi aflam de asta prin comentariul tau ;)

    Inscrierea este valida daca adresa de e-mail asociata contului de Facebook este aceeasi cu cea lasata in comentariul de aici. Ideea este sa putem identifica daca este vorba de aceeasi persoana sau nu. Succes!

  3. Avatar
    November 01, 2011

    As fi interesata de niste lectii de chitara si am vazut ca voi le oferiti gratis. Cand , cum, unde? Am trecut pe langa magazin si mi’a furat privirea de fiecare data insa inca nu am intrat sa vad ce si cum.Eu am chitara mea, am mai luat lectii dar am renuntat la un moment dat si mi’ar placea sa reiau. Sunt foarte pasionata de muzica si de chitara in special. :)

  4. Avatar
    November 02, 2011

    Salutare Anca.
    Lectiile de chitara gratuite le sustin cu sprijinul Guitar Shop din doua in doua vineri, incepand cu orele 18:00. Urmatoarea lectie este chiar vinerea aceasta (04 noiembrie), deci te asteptam cu chitara, entuziasmul si lista de intrebari. :)

    Spor si inspiratie!

  5. Avatar
    November 02, 2011

    Super. Vinerea asta inca nu o sa am chitara ca trebuie sa mi’o aduc de acasa :(. Dar cu siguranta voi fi acolo peste 2 saptamani. Multumesc:)

  6. Avatar
    November 24, 2011

    Salut, am o prietenă care are unsprezece ani și ar vrea foarte mult să urmeze niște cursuri de chitară pentru începători. Din păcate așa ceva nu există nici la Palatul copiilor, nici la Casa de cultură. Ne puteți ajuta? Chitară avem! Mulțumim frumos.

  7. Avatar
    November 27, 2011

    Buna,

    Trimite-mi un e-mail cu mai multe detalii la alec@lectii-de-chitara.ro , sau un telefon la nr-ul de contact 0720599304.

    Numai bine.

  8. Avatar
    December 29, 2011

    Buna, mi-am vandut vechea chitara si vreau sa-mi cumpar una noua. Nu dispun de un buget foarte mare si am gasit oferta aceasta care mi-ar comveni Ibanez AEG5EJPU – BKN Acoustic-Electric Guitar Package (http://www.mcmusic.ro/product_view.php?BrandsID=2&BrandCategsID=206&BrandProductID=2669).
    Ma puteti ajuta cu o opinie despre aceasta chitara? Nu sunt foarte mare cunoscatoare de aceea o sa urmez cursul vostru gratuit care incepe in ianuarie la Cluj.

    Mersi anticipat!!!

  9. Avatar
    December 31, 2011

    @ Anca

    Buna Anca!

    Pachetul de la Ibanez care contine acel AEG+amplificator este mai mult decat OK pentru tine acum.Tin minte ca am incercat si eu chitara aia,si mi s-a parut foarte foarte OK,iar amplificatorul de asemenea.Accesoriile cu care vine iti vor fi foarte folositoare acum la inceput,asa ca daca ai posibilitatea sa cumperi acest set,ia-l cat mai repede :).Acusticele de la Ibanez sunt foarte foarte bune,mai ales cele din seria AEG,asta ti-o spun ca un mandru proprietar al unui AEG10E.

    Sper ca ti-am fost de folos si sper sa aud cat mai curand ca ti-ai cumparat pachetul.Un an nou fericit!

    Salutari,

    oZz

  10. Avatar
    June 24, 2012

    Salut,
    Recunosc ca mi-am dorit mereu sa cant la chitara, dar niciodata n-am avut (nu mi-am facut timp pentru asta). Acum am un baietel de aproape 3 ani, pasionat de tot ce inseamna muzica si mai nou s-a imprietenit cu o chitara. Tineti lectii si pentru copii?
    Mersi mult!

  11. Avatar
    February 05, 2013

    Salut de cand eram mic am gasit o chitara in casa parintesca a mamei si de atunci imi doresc nespus de mult sa invat sa cant e drept ca e putin afectata de trecerea timpului dar inca merge inca nu am invatat prea multe dar as vrea sa ma apuc serios de treaba si as vrea sa stiu daca se mai tin cursurile gratuite apropo am 21 de ani sper sa se mai lege ceva de mine daca nu e prea tarziu Multumesc Mult astept un raspuns .

  12. Avatar
    February 06, 2013

    Salut Daniel,

    Nu am mai continuat lectiile de chitara de la Guitar Shop deoarece nu mai sunt in Romania.

    Sa speram ca vor continua cu un alt profesor.

<