Open top menu
G3 made in Romania

G3 made in Romania

G3 Romania Big Mamou

Un concept interesant de concert: Călin Grigoriu, Vladimir Pocorschi şi Cantemir Neacşu se vor “duela” (şi nu numai) într-un show de chitară pe 27 februarie, de la ora 21.30, în clubul Big Mamou din Bucureşti.

Chitariştii vor fi acompaniaţi de Fernando Drăgănici (tobe) şi Adi Sardi (bass), urmând să interpreteze compoziţii originale şi la final trei cover-uri combinate într-un jam session.

Sună promiţător şi cu siguranţă voi fi acolo, mai ales că Grigoriu e unul dintre colegii de generaţie pentru care am toată stima.

Poţi afla cine mai vine din topicul dedicat evenimentului pe Romanian Guitarist Community.

Alec
Written by Alec

Chitarist, compozitor, profesor de chitara, vizionar. Dependent de muzica.

3 Comment responses

 1. Avatar
  February 24, 2010

  Calin e singurul care isi merita locul in acest pseudo – G3. Restul…incepand cu tobarul-clapar-chitarist…pana la baiatu’ lu tata…come on, ce e magaria asta? O sa iasa un eveniment a la Big Mamou…felicitari! :)))))))

 2. Avatar
  February 24, 2010

  Eu sunt de parere ca ar trebui sa ne bucuram de orice eveniment dedicat chitaristilor autohtoni, dincolo de simpatii ori antipatii personale.

  Poate titulatura de G3 a evenimentului e putin exagerata, mai ales pentru locul in care se tine, dar cu siguranta instrumentistii tineri merita o sansa sa se desfasoare impreuna pe o scena, in fata unui public “pe target”.

  Nici eu nu cunosc prea bine munca celorlalti doi chitaristi (si abia astept sa-i vad), Calin Grigoriu insa imi place mult ca tehnica si feeling. Ne vedem pe-acolo…

 3. Avatar
  February 26, 2010

  Eu o sa povestesc mai multe dupa ce o sa vad/aud concertul. Pana atunci, nu pot sa spun decat ca initiativa este laudabila.

<