Open top menu

Viatalaserviciu.ro: Profesor de chitară

Valentin “Bimus” Sturzu, unul dintre cei mai talentaţi tineri regizori ai României şi un colaborator drag de la videoclipul “La cafea” încoace, desfăşoară un proiect foarte frumos cu site-ul viatalaserviciu.ro: realizează mini-documentare despre oameni şi ocupaţiile, aspiraţiile, job-urile lor.

Mă bucur că m-am numărat şi eu printre cei pe care Bimus i-a surprins în imaginile lui mişcătoare. Veţi vedea cam cum se desfăşoară o lecţie de chitară şi veţi afla cum am ajuns să împart muzica şi idealurile cu oameni dornici să înveţe:

Îi mulţumesc lui Ştefan David, unul dintre primii mei elevi, pentru participarea la această filmare – şi lui Bimus pentru interesul arătat chitarei şi visului meu.

Alec
Written by Alec

Chitarist, compozitor, profesor de chitara, vizionar. Dependent de muzica.

3 Comment responses

 1. Avatar
  March 26, 2010

  Multumesc, sunt ambitionat! eu studiez chitara cu un grup de tineri ca mine si descopar cum de la studiu trecem, incet-incet la arta, inovatie – si e o placere! blogul este o sursa de informatie si inspiratie pentru noi!

 2. Avatar
  March 27, 2010

  Salutare Gab,

  Va urez succes si inspiratie in continuare.

  Mi-ar face placere sa ne spuneti ce anume v-ar placea sa vedeti pe site si de ce nu, sa ne cunoastem la un moment dat cu totii.

  Rock on!

<