Open top menu
Concurs: Câştigă o chitară clasică Fender ESC-105!

Concurs: Câştigă o chitară clasică Fender ESC-105!

După câteva premii utile chitariştilor pe care le-am oferit cu drag aici pe site, era timpul pentru „trofeul” ideal: o chitară!

Colaboratorii noştri de la GuitarShop.ro (distribuitorii oficiali Fender în România) pun la bătaie un Fender ESC-105 clasic, pe care vei putea să-ţi exersezi cele dintâi riff-uri şi melodii.

Este vorba despre o chitară din seria Educational Series, ce reuneşte calităţile ideale ale unui prim instrument la un preţ accesibil.

Iată ce trebuie să faci pentru a te înscrie în concurs:

  1. Dă LIKE pe Facebook paginii Lectii-de-chitara
  2. Abonează-te la newsletter-ul GuitarShop – (îl găseşti jos, în stânga pe www.guitarshop.ro)
  3. Lasă un comentariu la această postare (cu numele tău complet şi o adresă de e-mail validă) în care să ne anunţi că ai îndeplinit paşii 1 şi 2.

Fender ESC105Important! Vor fi luate în considerare pentru concurs doar răspunsurile date la această postare şi care conţin date (nume şi adresă de e-mail) valide! Nu sunt permise mai multe comentarii de pe acelaşi IP.

Participarea este validată doar dacă ai dat LIKE paginii Lectii-de-chitara pe Facebook şi te-ai abonat la newsletter-ul GuitarShop. Nu este necesar să cumperi nimic de pe site pentru a participa la acest concurs; adresa ta de e-mail nu va fi folosită în alte scopuri decât cele de comunicare legate strict de concurs.

Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi pe 18 martie 2011.

Despre Fender ESC-105

Chitara clasică Fender ESC-105 face parte din gama Educational Series, destinată celor ce fac primii paşi în lumea muzicii.

Instrumentul este special conceput pentru a oferi un sunet plăcut, un aspect impecabil şi calităţile de bază ale unei chitare Fender la un preţ accesibil oricui.

Fender ESC-105 este dotat cu corzi D’Addario Pro Arte Nylon, .028-.043. Chitara este disponibilă, de asemenea, în varianta ¾, dedicată copiilor ce tocmai încep lecţiile de chitară.

Un concurs realizat cu sprijinul GuitarShop.ro

GuitarShop Bucuresti

Alec
Written by Alec

Chitarist, compozitor, profesor de chitara, vizionar. Dependent de muzica.