Open top menu

Ziua Chitarelor Reloaded – 17 aprilie

ziua-chitarelor3

Nici nu am apucat sa ne bucuram inca de Ziua Chitarelor 2 (are loc sambata, pe 10 aprilie!), ca avem parte de-o noua surpriza: pe 17 aprilie, Corrado Sgandurra anunta organizarea unei noi sesiuni de master class + concert, de data aceasta in compania lui William Stravato. Iata comunicatul oficial primit din partea organizatorului Zilei Chitarelor:

Suprizele nu s-au incheiat! Ne vedem toti pe 17 aprilie la ora 15.00, la Club Juke box, din strada Turturelelor, nr11 pentru Ziua Chitarelor 2 Reloaded, cu William Stravato. Timp de 3 ore, vom avea master class si concert! Asa cum v-am obisnuit, intrarea este gratuita!

In 1997, William se transfera in Statele Unite pentru a frecventa Guitar Institute of Technology de la Hollywood, unde a avut posibilitatea de a studia si canta cu muzicieni precum Scott Henderson, Joe Diorio, Brett Garsed, T.J. Helmerich, Steve Trovato, ori Joey Tafolla.

Dupa experienta din America a inregistrat primul sau album ca solist, intitulat “SURVIVOR”. CD-ul, distribuit in toata lumea, s-a bucurat de prezenta lui Michael Angelo Batio, Brett Garsed si Prashant Aswani. In anul 2000, William Stravato inregistreaza “CYBERTONES” si il are din nou drept oaspete pe Brett Garsed. In anul 2004 publica discul “CONTACT”, inregistrat in colaborare cu Salvatore Russo.

In cursul anilor, William a cantat live impreuna cu Bret Garsed, Joey Tafolla, Richie Kotzen, sau Guthrie Govan.

Pe de alta parte, chitaristul scrie pentru cea mai importanta revista de nisa din Italia, revista “AXE” si preda la una dintre cele mai prestigioase scoli de muzica moderna din Roma.

http://ziuachitarelor.com/contact_si_rezervare

UPDATE: A apărut şi filmuleţul promo cu William Stravato:

Alec
Written by Alec

Chitarist, compozitor, profesor de chitara, vizionar. Dependent de muzica.

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<