Open top menu

Ziua Chitarelor 2

După un tur de forţă cu Guthrie Govan, Jose de Castro, Mattias Ia Eklundh şi Richard Hallebeek anul trecut, vom avea parte din nou în Capitală de un eveniment special: Ziua Chitarelor 2, care se va desfăşura pe 10 aprilie 2010.

De această dată, chitariştii din Bucureşti se vor bucura de prezenţa lui Andy Timmons, Brett Garsed, Greg Howe, Michael Angelo Batio, Richard Hallebeek şi a lui William Stravato, ca invitat special.

Fiecare chitarist internaţional va susţine câte un master class dimineaţa, iar seara un recital, Ziua Chitarelor 2 urmând să se încheie cu un jam session între invitaţi. Din ce anunţă Corrado, va fi şi concurs pentru tinerii chitarişti români, întocmai ca la prima ediţie.

Evenimentul va avea loc la Teatrul Bulandra, iar programul va începe la 10.30 Vom avea parte de o zi întreagă de muzică. Intrarea la eveniment este gratuită, însă bineînţeles trebuie să-ţi faci rezervare pentru a te regăsi pe lista de spectatori. Click aici pentru a-ţi rezerva locul la Ziua Chitarelor 2!

Ziua Chitarelor este un eveniment organizat de Corrado Sgandurra şi sprijinit de Primăria Capitalei. Pentru cele mai recente ştiri, urmăreşte Ziua Chitarelor pe Twitter.

PS: Am scris pe vechiul meu blog spre cum a fost la prima ediţie a Zilei Chitarelor, poţi citi însemnarea dând click aici.

Alec
Written by Alec

Chitarist, compozitor, profesor de chitara, vizionar. Dependent de muzica.

2 Comment responses

 1. Avatar
  March 18, 2010

  you rock!!!

 2. Avatar
  March 19, 2010

  Thanks Corrado,

  chiar aduci muzica in Romania prin acest eveniment si ce e cel mai important, dai sperante tuturor celor care iubesc chitara.

  Sper sa te aud si pe tine pe scena cantand :D

  Alec

<