Open top menu
Lecţie de chitară cu Amatis Chifu la Guitar Shop

Lecţie de chitară cu Amatis Chifu la Guitar Shop

Vineri, 20 mai, de la ora 18:00, vă aşteptăm cu mic, cu mare la Guitar Shop din Bucureşti pentru o nouă lecţie de chitară gratuită, ce va fi susţinută de această dată de Amatis Chifu.

Specializat pe chitara clasică, dar pasionat de tot ceea ce ţine de instrumentul cu şase corzi, Amatis Chifu va dezvălui participanţilor tainele învăţării unei melodii: de la deconstruirea cântecului în armonie, ritm şi linii melodice principale, exersarea părţilor dificile la un tempo mai lent, asimilarea tehnicilor întâlnite în cântec şi, în fine, interiorizarea lucrării muzicale şi interpretarea ei într-un mod cât mai expresiv.

Lecţiile de chitară de la Guitar Shop se adresează muzicienilor de orice nivel şi, pe lângă cunoştinţele practice ce pot fi asimilate în timpul lor, oferă şi ocazia de-a câştiga premii-surpriză şi a de a interacţiona cu profesorii din echipa Lectii-de-chitara.ro şi cu alţi artişti în ascensiune.

Lecţiile de chitară sunt gratuite şi sunt oferite din două în două vineri la Guitar Shop (Str. Ştirbei Vodă nr. 172) – vezi aici câteva poze de la prima ediţie.

 

Alec
Written by Alec

Chitarist, compozitor, profesor de chitara, vizionar. Dependent de muzica.

1 Comment responses

  1. Avatar
    June 14, 2011

    Le recomand tuturor sa se apuce sa cante la chitara, dar nu va voi minti cand zic ca este nevoie de multa munca pentru a invata sa canti frumos. Ador sa cant la chitara si recent am scris un articol despre pasiunea mea si peripetiile ei:
    http://roxandrei.ro/personal/o-lectie-de-chitara/

<