Open top menu
Ultima strigare: Ziua Chitarelor 3

Ultima strigare: Ziua Chitarelor 3

Mai sunt doar câteva zile până la cel mai aşteptat eveniment al lunii septembrie – pentru noi, chitariştii, dar şi pentru iubitorii de muzică instrumentală în general. Pe 18 septembrie, de la ora 10.30 până la 22.30, la Teatrul Bulandra (Sala Izvor) vom avea parte de un regal chitaristic de excepţie: Ziua Chitarelor 3!

Vă reamintesc că numele confirmate pentru această ediţie sunt Andres Oberg – Dave Martone – Jennifer Batten – Michael Lee Firkins – Stuart Hamm – TJ Helmerich – Damjan Pejcinoski – Dragianni –Marius Pop.

Organizatorul Corrado Sgandurra a anunţat că noua pagină web a evenimentului este www.ziuachitarelor.eu, cea de dinainte fiind victima unui atac informatic.

IMPORTANT: Încă mai poţi participa şi tu la Ziua Chitarelor 3, iar intrarea este gratuită! Tot ce trebuie să faci este să-l contactezi cât mai repede pe Corrado şi să-i comunici datele tale personale, pentru a beneficia de un loc în sală. Îl poţi contacta la adresa corrado@ziuachitarelor.eu sau la telefon 0734 013 333, pe Skype şi Yahoo Messenger fiind prezent cu id-ul guitarbassdiscipline.

Informaţii utile: Sala Izvor a Teatrului Bulandra se află pe Bd. Schitu Măgureanu nr. 1 din Bucureşti (metrou Izvor). Este ideal să ajungi cu 15-20 de minute înainte, pentru a evita aglomeraţia la intrare şi a apuca să faci cunoştinţă cu câţiva colegi de breaslă. La ediţiile trecute, fotografiatul a fost permis, însă nu şi filmatul.

Dacă îţi faci griji că ţi se va face foame de atâta frumuseţe de muzică, nu-ţi face griji: există mici pauze după fiecare master class/recital. Fii pregătit/ă cu nişte bani, deoarece vei avea ocazia să cumperi câteva din albumele chitariştilor prezenţi. Şi dacă tot te apropii de ei, fii gata să le ceri şi un autograf :) Ne vedem la Ziua Chitarelor!

Alec
Written by Alec

Chitarist, compozitor, profesor de chitara, vizionar. Dependent de muzica.

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<