Open top menu
Concurs: Câştigă o chitară electrică Squier Bullet Strat!

Concurs: Câştigă o chitară electrică Squier Bullet Strat!

Chitara Fender ESC-105 oferită în concursul precendent a fost doar începutul – eşti pregătit/ă pentru ce urmează?

Dacă ţi-ai dorit dintotdeauna o chitară electrică, te vom ajuta să-ţi îndeplineşti visul!

Participă acum la concurs şi poţi câştiga o chitară Squier Bullet Strat oferită de GuitarShop.ro, reprezentanţa oficială Fender în România.

Iată ce trebuie să faci pentru a te înscrie în concurs:

 

  1. Dă LIKE pe Facebook paginilor GuitarShop şi Lectii-de-chitara
  2. Lasă un comentariu la această postare (cu numele tău complet şi o adresă de e-mail validă) în care să ne anunţi că ai îndeplinit paşii 1 şi 2.

Squier Bullet StratImportant! Vor fi luate în considerare pentru concurs doar răspunsurile date la această postare şi care conţin date (nume şi adresă de e-mail) valide! Nu sunt permise mai multe comentarii de pe acelaşi IP. Participarea este validată doar dacă ai dat LIKE paginilor GuitarShop şi Lectii-de-chitara pe Facebook. Nu este necesar să cumperi nimic de pe site pentru a participa la acest concurs; adresa ta de e-mail nu va fi folosită în alte scopuri decât cele de comunicare legate strict de concurs.

Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi pe 28 aprilie.

Despre Squier Bullet w/Tremolo

Chitara electrică Squier Bullet Strat este destinată celor care fac primii paşi în lumea muzicii – şi doresc să-i facă cu ajutorul unui instrument de calitate,  construit în tradiţia Fender şi adus la un preţ accesibil pentru tineri.

Sound-ul versatil creat de cele trei doze single coil face din Squier Bullet Strat o alegere ideală indifent de genul muzical pe care doreşti să-l abordezi, vârsta sau nivelul la care te afli în studiul instrumentului.

Corpul chitarei este construit din lemn de tei, gâtul din arţar, iar tastiera este din lemn de tradafir. Squier Bullet Strat are 21 de taste Medium Jumbo şi vine echipată cu un set de corzi Fender Super 250L de (.009 – .042).

Un concurs organizat cu sprijinul GuitarShop.ro

Alec
Written by Alec

Chitarist, compozitor, profesor de chitara, vizionar. Dependent de muzica.