Open top menu
Concurs: Câştigă o chitară acustică Fender CD-60!

Concurs: Câştigă o chitară acustică Fender CD-60!

Pe locuri, fiţi gata, start! Prin amabilitatea Guitar Shop, vă încântăm cu un nou concurs de început de vară, destinat oricui îşi doreşte o chitară acustică de calitate.

Câţiva chitarişti se bucură deja de amplificatoare, chitare şi efecte oferite prin intermediul concursurilor noastre… de ce nu te-ai număra şi tu printre ei?

Te simţi norocos/norocoasă?

Nu trebuie decât să urmezi paşii de mai jos şi poţi câştiga o chitară acustică Fender CD-60.

  1. Dă LIKE pe Facebook paginilor GuitarShop şi Lectii-de-chitara
  2. Lasă un comentariu la această postare (cu numele tău complet şi o adresă de e-mail validă) prin care să ne anunţi că ai îndeplinit pasul 1.

Chitara Fender CD-60Important! Vor fi luate în considerare pentru concurs doar răspunsurile date la această postare şi care conţin date (nume şi adresă de e-mail) valide! Nu sunt permise mai multe comentarii de pe acelaşi IP. Participarea este validată doar dacă ai dat LIKE paginilor GuitarShop şi Lectii-de-chitara pe Facebook. Nu este necesar să cumperi nimic de pe site pentru a participa la acest concurs; adresa ta de e-mail nu va fi folosită în alte scopuri decât cele de comunicare legate strict de concurs.

Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi pe 16 iulie.

Despre Fender CD-60

Fender CD-60 este cel mai popular model de chitară acustică entry-level şi se ridică la standarde mult mai înalte decât te-ai aştepta la un instrument atât de accesibil ca preţ.

Corpul chitarei este construit din lemn de molid şi mahon, tastiera fiind realizată din lemn de trandafir. Această combinaţie conferă instrumentului un sound versatil, ce va deveni sinonim cu inspiraţia pentru începător şi va fi deopotrivă fresh pentru un chitarist de nivel intermediar sau chiar avansat.

Fender CD-60 este chitara pe care o poţi lua cu tine oriunde, oricând şi care va da glas viselor tale în mod subtil şi armonios.

Un concurs organizat cu sprijinul GuitarShop.ro

Alec
Written by Alec

Chitarist, compozitor, profesor de chitara, vizionar. Dependent de muzica.