Open top menu
Festivalul de Chitară Clasică Sinaia 2010

Festivalul de Chitară Clasică Sinaia 2010

În perioada 28 iunie – 3 iulie va avea loc la Sinaia cea de-a paisprezecea ediţie a Festivalului Internaţional de Chitară Clasică. Anul acesta, evenimentul va cuprinde un concurs pentru chitariştii experimentaţi, unul pentru tinerii chitarişti, sesiuni de master class, recitaluri speciale, un curs de luterie şi un concert de gală.

Master class-urile vor fi susţinute de Zoran Dukic, Marcin Dylla, Florian Larousse, Antal Pusztai, Cătălin Stefanescu-Pătrascu şi Liviu Georgescu, iar cursul de luterie de către C. Dumitriu.

Toate detaliile legate de înscrierea la concurs, condiţiile de participare şi desfăşurarea festivalului se regăsesc pe site-ul oficial al Fundaţiei Române de Chitară

Taxa pentru participanţii la festival (incluzând cazarea şi masa, accesul la master class şi recitaluri) este de 280 de euro. Taxa de intrare în concurs este de 50 de euro şi poate fi achitată la sosirea în Sinaia.

Pentru participanţii pasivi (părinţi ai concurenţilor, profesori de chitară etc.), taxa pentru întreaga perioadă este de 220 de euro şi include masa, cazare şi accesul la recitaluri. Toate taxele de participare se achită la sosirea în Sinaia.

Cine merge la eveniment dintre voi?

Alec
Written by Alec

Chitarist, compozitor, profesor de chitara, vizionar. Dependent de muzica.

4 Comment responses

 1. Avatar
  July 02, 2010

  ba vanea ba..bravo ba vanea,keep going like that :)

 2. Avatar
  July 02, 2010

  @Dutu

  cred ca ai gresit articolul

 3. Avatar
  July 03, 2010

  Asa este, Dutu, ai gresit articolul, complimentele adresandu-i-se de fapt lui Stefan Vanea:
  http://www.lectii-de-chitara.ro/2010/06/stefan-v-rocks/

  Din pacate nu le pot muta, asa ca… :) va trebui sa arunce Stefan o privire si pe aici.

  @oZz vad ca esti cu ochii pe noi! Thanks man

<