Open top menu
Joe Satriani lansează un nou album

Joe Satriani lansează un nou album

Joe Satriani are un nou album gata de lansare: poartă numele “Black Swans and Wormhole Wizards” şi este al treisprezecelea album de studio al artistului.

După un turneu de succes cu trupa Chickenfoot (în care cântă alături de Sammy Hagar, Chad Smith şi Michael Anthony), maestrul şi-a adunat energia pentru a creea 11 piese noi. Primul single poartă numele de “Light Years Away” şi e cât se poate de reprezentativ pentru stilul deja clasic al lui Satriani, îmbogăţit cu texturi noi şi neobositul chef de experimentat al profesorului Satch.

Pentru mine, această piesă însumează o întreagă istorie de riff-uri rock“, spune Satriani despre “Light Years Away“. “Mi-a fost chiar greu să ajung la linia principală de chitară. E ceva ce sună simplu şi amuzant, dar pe mine m-a lăsat perplex. A fost ca un puzzle pe care trebuia să-l rezolv. De îndată ce l-am cântat cu trupa, am ştiut că e <wow>. Are influenţe fusion, dar şi rock“, a declarat chitaristul.

Satriani a pregătit şi o surpriză pentru fani: postează în fiecare zi câte un material video pe site-ul său oficial, explicând ce l-a inspirat pentru fiecare piesă de pe proaspătul disc şi oferind mici preview-uri. Click aici pentru a urmări episoadele postate până acum!

Iată tracklist-ul albumului “Black Swans and Wormhole Wiyards“:

Discul va fi lansat pe 4 octombrie în Marea Britanie (unde este promovat printr-un turneu) şi pe 5 octombrie în SUA, urmând să apară şi în România la o dată ulterioară – vă dau de ştire dacă aflu ceva. Deocamdată, să ascultăm primul single, “Light Years away“. Cum vi se pare?

Foto: LeAnn Mueller

Alec
Written by Alec

Chitarist, compozitor, profesor de chitara, vizionar. Dependent de muzica.

2 Comment responses

 1. Avatar
  September 29, 2010

  @Alec

  Salut din nou,prietene,

  Super super tare:D

  Astazi ne-ai delectat numai cu vesti bune:)

  Sper sa ajunga si-n Romania,pe piata…cred ca se va vinde ca painea calda,eventual electrizata:)):))

  Iti urez succes si spor la cantat(asta nu inseamna ca nu-ti urez ceea ce ti-am urat in commentul cu Vai =))=)) )

  Te-am salutat!

  oZz

 2. Avatar
  October 07, 2010

  Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

<