Open top menu
Master class-uri la Guitar Shop

Master class-uri la Guitar Shop

A venit vremea să ne cunoaştem faţă în faţă! Începând din 25 martie voi susţine master class-uri de chitară la Guitar Shop din Bucureşti, din două în două vineri de la ora 18:00. Intrarea este liberă.

Master class-urile sunt lecţii deschise dedicate chitariştilor de orice nivel, fie că doresc să cunoască cele dintâi secrete ale instrumentului sau să-şi aducă măiestria la următorul nivel.

Vei avea ocazia să mă întrebi tot ce ţi-ai dorit să ştii despre chitară, tehnici, compoziţie şi armonie, improvizaţie şi dezvoltarea auzului muzical – sau orice altceva îţi trece prin minte legat de muzică!

Temele pe care le-am ales împreună cu echipa ProGuitar acoperă toate aspectele de interes pentru muzicieni, de la noţiuni teoretice esenţiale până la tehnică şi expresivitate, sfaturi practice pentru alegerea chitarei şi a amplificatorului potrivit în funcţie de nivel şi genul muzical abordat, posibilităţile pentru tinerii artişti în industria muzicală locală, paşii ce trebuie urmaţi pentru a deveni “cea mai bună versiune a ta” pe orice scenă.

Spotul video a fost realizat de Ciprian Strugariu (Dynaphos). Machiaj: Iulia Roman

Ediţia 1: Concepte esenţiale pentru chitarişti şi noţiuni elementare de teorie muzicală (25 martie 2011)

Concursuri: Fiecare participant la master class are şansa de-a pleca acasă cu un premiu cât se poate de cool & folositor pentru orice chitarist. Regulile concursului ad hoc vor fi comunicate la începutul evenimentului. Pentru primul master class, premiul este un acordor Fender AG-6 Sparkle-Tone.

Guitar Shop

Str. Ştirbei-Vodă, Nr. 172, Sector 1, Bucureşti
(la intersecţia cu Calea Plevnei, în apropierea Clubului Silver Church şi Casei de Cultură a Studenţilor)
www.guitarshop.ro

Foto: Ciprian Strugariu

Alec
Written by Alec

Chitarist, compozitor, profesor de chitara, vizionar. Dependent de muzica.

3 Comment responses

<