Open top menu
Lecţie de chitară gratuită pe GuitarTV.com!

Lecţie de chitară gratuită pe GuitarTV.com!

Pregăteşte-te de o nouă lecţie online în stilul lui Steve Vai! Dacă ţi-a plăcut evenimentul organizat pe net de maestru în urmă cu ceva vreme, cu siguranţă această ocazie de-a deprinde tehnici şi secrete chitaristice noi te va încânta.

Lecţia este gratuită şi va fi transmisă în direct din noul studio al lui Vai, The Mothership Studio, pe care l-a proiectat el însuşi.

Evenimentul are loc pe 10 octombrie, de la ora 7 pm PDT (5 am ora României), va fi transmis pe GuitarTV.com şi va fi susţinut de trei instructori aleşi de Steve Vai împreună cu echipa Toon Track.

Aceştia vor demonstra câteva stiluri/tehnici avansate de interpretare şi vor răspunde la întrebări prin intermediul chat-ului de pe GuitarTV.com.

Bonus: dacă dai RSVP la evenimentul de pe Facebook anunţând că vei participa, poţi câştiga şi nişte premii surpriză.

Vei asista la lecţie? Eu cu siguranţă mă voi trezi devreme, să-mi încep ziua cu cafeaua şi chitara + o sesiune interesantă.

Lectie de chitara pe GuitarTV.com

Alec
Written by Alec

Chitarist, compozitor, profesor de chitara, vizionar. Dependent de muzica.

6 Comment responses

 1. Avatar
  October 08, 2011

  @Alec

  Salut,

  Deci ne vedem acolo,da? :P

 2. Avatar
  October 08, 2011

  Cum?…stai putin…
  E la 5 AM(antemeridian)adica 5 dimineata??

 3. Avatar
  October 08, 2011

  @ oZz da, este la 5 dimineata, ora Romaniei. Eu imi pun desteptatorul, ca merita. Desi probabil vor posta inregistrarile ulterior (cum s-a intamplat si la lectia cu Vai de la Berklee), interactiunea live si sesiunea de Q&A sunt toata distractia :D

 4. Avatar
  December 25, 2011

  buna,sunt florentina si am 14 ani.mi ar placea foarte mult sa cant la chitara,drept pt care am cumparat deja una.nu pot lua lectii pt ca asta necesita timp si exercitiu lucruri pe care nu le detin fiind in scoala,lucru foarte important pt mine este sa imi pastrez statutul,adica pasiunea asta a mea sa nu mi ‘dauneze’ cumva. daca ma poate ajuta cineva cu niste lectii online.va rog mult daca puteti.

 5. Avatar
  December 25, 2011

  Stie cineva un profesor care preda lectii de chitara in Timisoara?

 6. Avatar
  September 25, 2012

  salut alex ma numesc emil am 21 de ani si am luat si eu aceasta pasiune pt chitara cam de vreo 8 9 luni
  bun is multumit la nivelul la care am ajuns in special sunt pe chitara electrica dar totusi palm muting e inca o enigma enorma pt mine…reusesc rareori sa fac cate ceva si sa sune chiar ok deci parctic inca nu am reusit sa prind miscarea ….cateodata la solouri ami blochez chiar si coarda pe care o ciupesc alteori suna coarda chiar deasupra de care ciupesc deci nu am control pe palm muting deloc:*((((((( ce as putea face?\

<