Open top menu
David şi chitara, la 7 ani

David şi chitara, la 7 ani

Vi-l prezint pe David, unul dintre elevii mei, la serbarea de terminare a grădiniţei, unde a interpretat un cântecel foarte îndrăgit de el – “O vioară mică”.

David are 7 ani împliniţi în luna aprilie şi pe lângă faptul că este un puşti foarte simpatic, talentat şi muncitor, el este un mare fan AC/DC  (să-l vedeţi cum cântă Thunderstruck – în viitor sper să vă arăt un video cu el cântand riff-ul acestei piese) şi un foarte talentat pictor.

În final, aş vrea să le mulţumesc părinţilor lui David pentru invitaţia la serbare şi să le transmit că a fost o mare plăcere pentru mine şi că sunt foarte mândru de David.

Pentru cei interesaţi, aveţi mai jos şi tabulatura pentru “O vioară mică”.

Download tabulatura O vioara mica

Marius
Written by Marius

Chitarist, compozitor, muzician.

7 Comment responses

 1. Avatar
  July 05, 2010

  BRAVO David…tineo tot asa si cat de curand,vei ajunge ca si genialul tau profesor Marius Furduescu!

  KEEP UP THE GREAT WORK!!

 2. Avatar
  July 05, 2010

  Ce dulce e David :D

  Foarte frumoasa si poza cu voi doi impreuna!

 3. Avatar
  July 05, 2010

  @Alexandra, @oZz si @ madalina multumesc pentru aprecieri. Le voi transmite lui David. Cu siguranta il vor motiva si mai tare.

 4. Avatar
  July 09, 2010

  Suntem foarte mandri ! David a fost incantat sa vada articolul… Pentru el esti mai mult decat profesorul de chitara , esti prietenul mai mare pe care il admira !
  Multumim mult !

  …si multumiri pentru incurajari/aprecieri Alexandrei si lui OZz!

 5. Avatar
  July 10, 2010

  @Magda Si eu sunt foarte mandru de David, este un pusti fantastic si va spun eu ca in cativa ani il vedeti pe scena. Salutari micului meu prieten chitarist! @David, ne vedem la lectii pentru runda 2 de Thunderstruck, da? :)

 6. Avatar
  October 14, 2010

  Marius, am si eu un pusti foarte istet si haios de 6 ani, Stefan, care iubeste chitara, isi doreste sa invete sa cante dar a fost refuzat pentru ca e prea mic…E folkist si ii mai place si Bon Jovi.

  Poti sa imi recomanzi pe cineva care sa faca niste lectii cu el (asta daca tu nu esti mult prea ocupat… as vrea sa nu par prea indrazneata, dar chiar nu stiu pe nimeni care sa dea lectii de chitara). Daca nu se poate, asta e. Please da un mail, fie ca da, fie ca nu. Sau poate ar trebui sa il vezi sa iti dai cu parerea, si daca crezi ca ar trebui sa il mai las un an, il mai las.

  Ma bucur ca stii sa imparti cu altii satisfactia de a vedea cum un pusti face progrese, dar ca si traiesti bucuria de a imparti cu el ceea ce stii. Felicitari si tie, dar si lui!!!..

<