Open top menu
Paul Gilbert, din nou în România

Paul Gilbert, din nou în România

Am avut plăcerea de a-l asculta live pe Paul Gilbert în octombrie 2008, când a susţinut un concert în fostul Becker Brau din Bucureşti. Pe atunci promova albumul “Silence Followed by a Deafening Roar” şi am avut parte de tot tacâmul: full band (inclusiv soţia sa la clape), căşti uriaşe, energie uriaşă, discursuri funny, magia chitarei pe care o ştiam atât de bine din piesele Mr. Big – şi ceva mai mult.

O veste excelentă pentru chitariştii români şi împătimiţii acestui instrument este că Paul Gilbert va reveni pe meleagurile noastre la începutul lunii decembrie, pentru a susţine un concert la Sibiu (3 decembrie, Oldies Pub) şi unul la Bucureşti (4 decembrie, Silver Church).

Preţurile biletelor pentru concertul din Capitală sunt după cum urmează:

Acces general: 50 lei până în 30 septembrie
Acces general: 70 lei în luna noiembrie
Acces general: 90 lei în perioada 1-4 decembrie

Artistul va fi însoţit de un band compus din Tony Spinner (chitară; voce), Craig Martini (bass; voce) şi Jeff Bowders (tobe), ultimii doi făcând parte şi din echipa de studio cu care Paul şi-a imprimat cel mai recent album, “Fuzz Universe”.

Cireaşa de pe tort este că Paul Gilbert va oferi şi lecţii de chitară înaintea concertului, fireşte pentru un număr limitat de norocoşi. O sesiune privată cu maestrul (90 de minute) costă 300$ şi trebuie rezervată în avans cât mai rapid, prin intermediul site-ului său oficial.

Luna decembrie va fi o lună specială pentru chitariştii români, deoarece vom avea parte şi de un concert Steve Vai. Plănuieşti să mergi? Dar la Paul Gilbert?

Alec
Written by Alec

Chitarist, compozitor, profesor de chitara, vizionar. Dependent de muzica.

4 Comment responses

  1. Avatar
    September 02, 2010

    si biletele pt Sibiu ? preturi si de unde le pot cumpara?

  2. Avatar
    September 06, 2010

    Salut Daniel, din pacate preturile biletelor pentru concertul de la Sibiu nu au fost comunicate inca. Cel mai probabil sunt asemanatoare cu cele din Bucuresti. Ma interesez si poate aflu ceva in avans.

<