Open top menu
Steve Vai în România pe 8 decembrie!

Steve Vai în România pe 8 decembrie!

Acum ceva vreme, Marius vă dădea extraordinara veste a unui nou concert Steve Vai în România. Iată că organizatorii au făcut publice toate detaliile show-ului: Vai va concerta la Sala Polivalentă din Bucureşti pe 8 decembrie 2010, de la ora 20:30.

Chitaristul va fi însoţit Evolution Tempo Orchestra şi va prezenta un recital special în cadrul Festivalului Music Contaminations. Din ce am auzit, alături de Vai vor apărea şi fetele de la Passione, un cvartet de coarde autohton foarte apreciat, ce şi-a lansat de curând albumul de debut.

Nu este pentru prima oară când legendarul chitarist îşi pune muzica în lumina aranjamentelor simfonice: în perioada 2004-2005 el a lucrat la volumul I al LP-ului “Sound Theories” alături de Orchestra Metropolitană din Olanda.

Albumul a apărut pe piaţă în 2007, însoţit de un DVD cu înregistrări din concertele lui Steve Vai cu orchestra. Revăzând acele materiale video, cred că vom putea prinde gustul a ceea ce vom asculta la Bucureşti în decembrie:

Biletele pentru concertul lui Steve Vai la Bucureşti au preţuri între 40 şi 190 ron, în funcţie de poziţia în sală. Îţi poţi cumpăra un bilet chiar acum, de pe Eventim.ro.

Alec
Written by Alec

Chitarist, compozitor, profesor de chitara, vizionar. Dependent de muzica.

8 Comment responses

 1. Avatar
  September 29, 2010

  @Alec

  Salut Alec,

  Veste BOMBA!!!:))

  Chiar mi-ar placea si mie mult sa vin la concert,macar daca s-ar transmite la televizor,sau,sunt sigur ca macar un om va fi acolo cu o camera de filmat care va fi pornita si cu obiectivul pus pe Vai si pe ceilalti:D

  PS:Bine ca ne-ai anuntat si pe noi:D:D

  Iti urez sa vii de la acel concert tot electrizat si plin de distors in sange,ca si cand te-ai fi conectat la 3,80:)):)):)):)):))glumesc:P

  Te-am salutat

  oZz

 2. Avatar
  October 01, 2010

  Salut,
  oare se stie setlistul?
  Cam cate melodii va canta ?
  Este doar Steve Vai sau sunt si invitati?
  Sau e doar Festivalului Music Contaminations la care Steve vai canta doar cateva piese?

  Multumesc.

 3. Avatar
  October 02, 2010

  @Bogdan

  Salut,

  Acesta este un concert oficial Steve Vai.Va canta doar el impreuna cu o orchestra:D

  Asa am inteles eu ca este,daca nu e asa…nu dati cu rosii:))

  Te-am salutat!

  oZz

<