Open top menu

Lectii-de-chitară.ro îţi urează Sărbători fericite!

În pragul Sărbătorilor de iarnă şi al unui nou an, dorim să profităm de ocazie şi să îţi mulţumim că ne-ai urmărit încă de la lansarea site-ului din ianuarie 2009, că ai parcurs articolele şi ai cântat alături de noi, că ne-ai lăsat gândurile tale în comentarii şi ne-ai inspirat să fim mai buni!

Ceea ce a început ca un blog şi un mijloc de promovare a lecţiilor a devenit o comunitate activă (interactivă, mai bine spus!), cu urechile ciulite la toate noutăţile din lumea chitarei.

Până în decembrie 2010, Lectii-de-chitara.ro a ajuns să însemne:


Pentru toate acestea îţi mulţumim în primul rând ŢIE şi îţi promitem că-ţi vom fi alături şi-n anul care vine, cu sfaturi, tutoriale şi tehnici de chitară explicate cât mai accesibil.

Până atunci, te invităm să asculţi noua piesă Alexandra & Alec, “În seara de Crăciun”, pe care ţi-o dedicăm.

Crăciun fericit şi un An Nou plin de muzică şi inspiraţie!

Alec
Written by Alec

Chitarist, compozitor, profesor de chitara, vizionar. Dependent de muzica.

2 Comment responses

 1. Avatar
  December 23, 2010

  @Alec

  ‘mna seara!

  Tocmai am terminat de inregistrat un nou cover,de data asta,la o piesa semnata MJ….Sper sa iti placa:D

  Check it out!
  http://www.youtube.com/watch?v=9fDi4E5BqME

  Te-am salutat!

  oZz

 2. Avatar
  January 01, 2011

  Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

<